Skip to content
Marielle van Delft
Fotograaf
Bert de Jong
Assistent fotograaf
Floor Fraikin
Junior ontwerper
Marco van Leeuwen
Ontwerper
Daphne de Mooij
Senior ontwerper

JELL fotografie streeft naar sterke portretten | realistische fotografie | relaxte sfeer tijdens de shoot | heldere communicatie | snelle en efficiënte manier van werken | & natuurlijk is de klant koning! 

Het liefst fotografeer ik mensen, food, evenementen, producten, eigenlijk alles! Juist de afwisseling in opdrachten is de reden dat ik al heel lang met zoveel plezier fotografeer. Ik wil vastleggen wat jou of jouw team, familie, bedrijf of organisatie zo bijzonder maakt. De foto’s moeten laten zien wie jij bent of waar jullie voor staan. Gefotografeerd worden geeft vaak een bepaalde spanning. Door mijn manier van werken is die spanning snel verdwenen, en komen we met elkaar tot een  goed resultaat. De studio is gevestigd in Noordwijk, onder 1 dak met het team van Mooijontwerp.   

Mooijontwerp – fullservice ontwerpbureau 
Het team van Mooijontwerp ontwerpt alles waar een logo op staat. Van brochures tot websites en infographics, maar ook een totale visuele indentiteit. De visuele identiteit is het gezicht van een bedrijf. Goede foto’s zijn daarbij van essentieel belang. Samen gaan we voor het allerbeste resultaat!
Back To Top
Zoeken